egregius.be

Urban Exploration, PHP and others…

5 jaar bloggen

Ik had het nooit kunnen denken dat ik bloggen zo lang zou volhouden.
Ondertussen is het al meer dan 5 jaar dat deze site online staat. Dat natuurlijk in verschillende gedaantes, hoewel het huidige uitzicht er al een tijd op staat bevalt het mij nog steeds. ‘k Hou wel van een eenvoudige site.
Door de laatste weken/maanden vooral met urbexforum.be bezig te zijn verloor ik deze verjaardag uit het oog.
5 Jaar bloggen betekent 611 berichten, op zich niet zo veel dus. Vooral het laatste jaar zijn er behoorlijk wat nieuwe berichten bijgekomen door m’n hobby urbex (urban exploration).
‘k Zou zelfs dringend weer eens werk moeten maken om naast het urbexen hier weer een en ander van andere berichten neer te pennen.

Qua bezoekers kan ik niet klagen vind ik. Dat is altijd behoorlijk stabiel geweest met de laatste tijd zelf een aangenaam stijgende trend. Gisteren zelfs nog mijn record aantal bezoekers op 1 dag gebroken en deze maand is ook het record per maand gesneuveld. Google Image search zit daar voor veel tussen. Heel veel bezoekers komen via die weg op mijn site. Mijn SEO (Search Engine Optimization) wordt dus beloond. Niet minder dan 5600 afbeeldingen en meer dan 140000 hits op Google :)
Het aantal bezoekers is uiteraard zowat recht evenredig met de Google Adsense inkomsten, de reklame dat je vindt op mijn sites. Die reklame is nodig om de hosting en domein te blijven financieren.

Tot daar het kleine overzichtje, ik hoop je in de toekomst nog vaak te gast te hebben ;)