egregius.be

Urban Exploration, PHP and others…

Buffet & Dance at Passim Pittem?

Gisteravond zijn we gaan eten naar restaurant/feestzaal Passim te Pittem.
Op zaterdagavond heb je daar de Buffet & Dance formule. Bedoeling is dat je voor 45€ de ganse avond, tot 3u, à volonté kan eten, drinken en daarna dansen.
Het was blijkbaar een bijzonder kalme avond, amper een dertigtal personen.
Het koude voorgerechtenbuffet was gigantisch. Werkelijk alles was aanwezig en superlekker.
Het warme buffet, als hoofdgerecht, daarentegen was al heel wat minder. Nog nooit zag ik macaroni ham/kaas en stoofvlees in een buffet. Bijna alle vleessoorten waren behoorlijk hard en droog om te eten, om dan nog maar te zwijgen over de frieten…
Als laatste hadden we dan het dessertbuffet wat dan weer behoorlijk was.
Na het dessert en koffie kwam de ober met een plateau vol pils, water en cola. Echte verspilling vond ik dat want wij wouden niks daarvan. Wij vroegen een extra Blonde Leffe en een Duvel, de ober maakte er ons attent op dat we zouden moeten bijbetalen. Geen probleem zeiden we, zet maar op de rekening.
Omstreeks 1 uur gingen we betalen, met het idee om ergens anders te gaan dansen, de DJ was er nog niet in geslaagd om iemand op de dansvloer te krijgen.
Toen we de rekening kregen was onze verbazing groot dat ipv van een opleg de Duvel en Leffe volledig aangerekend werden, hetzij 4x 3€.
Onze verbazing werd echter nog groter wanneer bleek dat men niet kon teruggeven toen we 200€ gaven om de rekening van 192€ te betalen.
‘Als je 12€ kan bijgeven, kan ik 20€ teruggeven…’ waarop ik zei ‘Je mag ook zomaar 2à€ teruggeven…’. ‘Wablief, dat zou mijn winst zijn’ zei hij.
Waar zou de winst geweest zijn mochten we tot 3u pintjes gedronken hebben?

Jammer van onze avond, gelukkig maakte de verhuis naar Rock en Broll dat goed, de rest van de nacht ferme ambiance gehad daar.