egregius.be

Urban Exploration, PHP and others…

Milana

Best wel eens spannend om kat en muis te spelen :p
We waren zo goed als klaar. Waren er eigenlijk al veel langer bezig dan verwacht. We dachten niet dat daar nog zoveel te zien zou zijn.
Zo goed als op het einde van ons bezoek horen we een wagen oprijden. Voorzichtigjes keken we om de hoek. Er stond een grote jeep en iemand deed de ketting van het hekken los.
Enige waar we heen konden waren de donkere kelders achteraan. Doorheen gans die kelders geslopen kwamen we in een gebouw waar we nog niet geweest waren. Omdat die meneer daar toch maar bleef gingen we op zoek naar een andere uitweg maar vonden die niet. We besloten dan maar om terug via de kelders naar de achterkant te gaan om zo proberen voorbij te sluipen.
Bijna terug buiten zien we plots de meneer op enkele meters voor ons. Omdat het daar zo donker was kon hij ons niet zien. We hoorden hem steeds maar rondwandelen en spullen verzetten.  Daarop verschuilden we ons in een zijgang van de kelders waar nog enkele paletten materialen stonden. Komt die meneer enige tijd later wel niet net die gang in…
Hij komt bij ons en verschiet meer van ons dan wij van hem. Aja, wij wisten dat hij er was, hij niet van ons…
Uiteindelijk bleek het om de nieuwe eigenaar te gaan die daar was om alles dicht te maken en beetje op te ruimen. Het was een korte gezellige babbel en gelukkig was hij niet boos.